Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz
Už devátou taneční show Hejbejte se a zpívejte podpoří na sedmdesát známých osobností!
Už devátou taneční show Hejbejte se a zpívejte podpoří na sedmdesát známých osobností!V pondělí 23. listopadu vyvrcholí už 9. ročník charitativního tanenčího projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou, který je určen dětem z dětských domovů!

Přijďte se podívat, co se všechno se dokázaly děti naučit v rámci tohoto oblíbeného tanečního projektu!

Můžete se těšit na opravdovou taneční show!

Exkluzivní taneční show dětí z dětských domovů!
Nejočekávanější událost roku! Více než 300 dětí z 19 dětských domovů. Téměř sedmdesát známých osobností. Hudba, tanec a zábava. Emoce, slzy, smích! Vítězové a poražení, ale přece je každý vítěz!!
To vše a ještě mnohem více skýtá už 9. ročník exkluzivní taneční show Hejbejte se a zpívejte.

Kromě výkonů 300 dětí z 19 dětských domovů se můžete těšit na velmi bohatý doprovodný program!

Exkluzivní hosté: Helena Vondráčková a Simona Krainová

Vystoupí: Revolta, New Element,  Pavel Callta, Martin Šafařík, Andrea Kalivodová, Natálka Grossová, Linda Finková, Petr Kutheil, Kate Matl, Malvína Pachlová, Petra Doležalová, Honza Hönig, Martin France, interpreti z muzikálu Horečka soboní noci (Jan Kříž, Marie Blahynková, Roman Tomeš), Andrea Holá, Adéla Částková, Petra Hapková, Šárka Marková, Genny Ciatty, František Pytloun a mnoho dalších.

Dále se můžete těšit na: Filipa Jankoviče, Gabrielu Partyšovou, Ondřeje Sokola,Romana Vojtka, Petra Vágnera, Richarda Genzera, Kristýnu Janáčkovou, Kateřinu Neumannovou, Roberta Zárubu, Libušku Vojtkovou, Innu Puhajkovou, , Romana Šebrleho, Veroniku Arichtevu, Lucii Křížkovou, Aleše Hámu, Kairu Hrachovcovou, Petra Jákla, Terezu Fajksovou, Ivanu Jirešovou, Jana Čenského, Sandru Parmovou, Olgu Menzelovou, Hanu Mašlíkovou, Miroslava Etzlera, Lukáše Langmajera, Laďku Něrgešovou, Václava Koptu, Janu Strykovou, Zorku Hejdovou, Kamilu Špráchalovou, Jana Antonína Duchoslava, Moniku Marešovou, Janu Adamcovou,  Petra Vojnara, Lucii Benešovou, Alenu Mihulovou, Slávka Horáka, Saru Sandevu, Zdeňka Bartáka, Braňo Poláka, Petra Vojnara, Káju Pavlíčka a mnoho dalších.

Celým dnem nás bude provázet Tokhi & the Groove Army!

Moderují:
Dopolední Finále Klára Doležalová a Karel Voříšek
Odpolední Superfinále Miluše Bittnerová

 

Pondělí 23. 11. 2015 od 09:30 do 19:30
Music club Futurum, Zborovská 7, Praha 5 - Smíchov

Vstupné dobrovolné! 

 

Rok co rok se známá cvičitelka Hanka Kynychová snaží dělat něco prospěšného. V rámci svého nadačního fondu pořádá charitativní projekt Hejbejte se a zpívejte, který se věnuje volnočasovým aktivitám dětí z dětských domovů.


V praxi to znamená, že Hanka před devíti lety sestavila tým tanečních odborníků přes street dance, latino, MTV, až po muzikál, který se pod jejím vedením celý rok dětem věnuje. Děti tak získávají kvalitní vzdělávání voblasti, která je baví  - v tanci.



Tento projekt již tradičně vrcholí na konci listopadu velkou exkluzivní charitativní taneční show, kde se děti utkají o medaile. „Snažíme se dětem předat hlavně zážitky a emoce z pocitu, když jim někdo zatleská a pochválí je," vysvětluje Kynychová smysl finálových závodů a dodává: „Proto od nás děti nedostávají žádné velkolepé dary nebo šeky s tučnými částkami. Tak to v životě přece nechodí."


O tom, že to cvičitelka myslí opravdu vážně, se můžete přijít přesvědčit v pondělí 23. 11. mezi 09:30 - 19:30 do klubu Futurum na Smíchově. A proč? Protože jak říká Hanka Kynychová: „Pomáhat je normální. Já pomáhám dětem v dětských domovech. Za ten pocit to stojí. Připojte se ke mně!"

 

 
Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz