Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz
o nás
o násVítám vás na stránkách mého nadačního fondu, tedy Nadačního fondu Hanky Kynychové. Věřte mi, že jsem potěšena, že jste si našli čas navštívit stránky, které se věnují hlavně aktivitám pro děti z dětských domovů. Jsem potěšena o to víc, pokud jste si tyto stránky našli se záměrem pomoci, protože slovo pomáhat je v mém životě zásadní, byla jsem v něm vychovávána od mala. Pomoc je pro mě jasný cíl, za kterým celoživotně jdu.

Pomáhat dospělým lidem na cestě ke zlepšení života, nebo alespoň vylepšení postavy či stravovacích a pohybových návyků, je moje práce, ke které jsem se rozhodla stejně dobrovolně, jako jsem se rozhodla pomáhat dětem v dětských domovech. 

 

Skoro čtrnáct let jsem svou energii investovala do dětí z normálních rodin, abych pak během jediné návštěvy v dětském domově zjistila, že moje síly, kterých mám jako beran víc než kdokoliv jiný, jsou potřebné právě tady.

 

Vy, kteří máte stejné smýšlení jako já, věřte, že investice času, emocí a citu do dětí v dětských domovech je stejně povznášející, jako když pomůžeme nevidomému přejít přes přechod. Jen asi s tím rozdílem, že nevidomý si vás nezapamatuje, ale rozzářené a vděčné oči dítěte si budete pamatovat vždycky. Nebojte se tohoto osobního kontaktu s dětmi v dětských domovech!

 

Byla bych moc ráda, kdyby se každý občan České republiky řídil tímto heslem: „Nebojte se pomáhat, děti v dětských domovech jsou přece také jen děti, které potřebují lásku, popovídání a pocit, že okolí vnímá, že jsou tady."

 

Vaše Hanka Kynychová
autorka charitativního projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou
předsedkyně správní rady Nadačního fondu Hanky Kynychové (původně občanské sdružení Dětské domovy v pohybu)

 

 

Nadační fond Hanky KynychovéNadační fond Hanky Kynychové

Nadační fond Hanky Kynychové byl založen v listopadu 2011 slavnostním křtem v rámci jubilejního 5. ročníku projektu Hejbejte se a zpívejte v Kongresovém centru Praha. Jeho činnost navazuje na činnost občanského sdružení Dětské domovy v pohybu, které v roce 2006 založila Hanka Kynychová. [více...]
 

Jak to všechno začalo aneb dětské domovy jsou můj životJak to všechno začalo aneb dětské domovy jsou můj život

Před pěti lety jsem si řekla, že bych ráda to, co umím, předávala nejen široké veřejnosti, ale také dětem v dětských domovech. Rozhodla jsem se proto založit občanské sdružení Dětské domovy v pohybu, oslovit Nadaci Nova. A tak vlastně vznikl "hejbací" projekt pro děti z dětských domovů, který pět let nesl název Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou. Po pěti letech byla spolupráce s generálním partnerem - TV Nova a Nadací Nova ukončena a nyní projekt pokračuje bez jejich partnerství. Nyní nese název HEJBEJTE SE A ZPÍVEJTE S HANKOU KYNYCHOVOU.
[více...]
 

Dětské domovy v pohybuDětské domovy v pohybu

Dětské domovy v pohybu - název občanského sdružení, které se Hanka Kynychová rozhodla založit v roce 2007. Činnost sdružení tehdy navazovala na pilotní dobročinný projekt "Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou", který proběhl v roce 2007. [více...]
 
 
Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz