Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz
Poděkování všem, kteří se s námi v létě HEJBALI A ZPÍVALI :-)
Poděkování všem, kteří se s námi v létě HEJBALI A ZPÍVALI :-)Sen se stal skutečností! Další, tentokrát už 8., ročník Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou opravdu odstartoval. Děkujeme hlavnímu partnerovi Úsovsko Food, který je výrobcem tyčinek FIT. Dík patří i dalším partnerům: Penam, Danone, restauraci U tři Bernardýnů, a také panu starostovi Prahy 1 Ing. Oldřichu Lomeckému. 



Letní soustředění, které letos opět probíhalo v Praze v prostorách Fitness clubu Hanky Kynychové, je za námi. Užili jsme si jako vždy spoustu legrace i tvrdé práce na trénincích. Jsme nesmírně rády, že jste si všichni užili i doprovodný program - Grilování U tří Bernardýnů, návštěvu muzea Grévin i výlet na Petřín. Děkujeme všem subjektům, že poskytly vstup zdarma!


Vaše výkony jsou rok od roku lepší. Takže si tak říkáme, že rok od roku budou lektoři muset dělat choreografie náročnější a náročnější :-)) Děkujeme vám všem za skvělou atmosféru, která provázela celé soustředění. Jsme po těch letech opravdu sehraná parta!


Všechny dětské domovy, které se soustředění zúčastnily, byly skvělé - Humpolec, Mikulov, Tišnov, Kroměříž, Duchcov, Krásná Lípa, Lipová u Šluknova, Staňkov, Senožaty, Pyšely, Litoměřice, Ústí n. Labem - Sev. Terasa, Vizovice, Frýdek - Místek, Plzeň, Kašperské Hory, Volyně a Zlín! Děkujeme!!
A velký dík patří skvělé partě lektorů, bez kterých by celé tři týdny nemohly být tak úžasné  Děkujeme moc Martinovi Ivaneckému, Lucce Škrobalové, Igorovi Šustrovi, Tomášovi Kuťákovi, Petře Doležalové a Honzovi Hönigovi. Je nám ctí s vámi spolupracovat! Nemalý dík si zaslouží naše technické zázemí - zvuk, kamera, foto a všichni další, kteří se na chodu letního soustředění podíleli!


S vámi všemi se těšíme opět na viděnou v říjnu!!!!
Krásný zbytek léta a hejbání zdar!!!


Hanka Kynychová a Katka Fingralová


Poděkování všem, kteří se s námi v létě HEJBALI A ZPÍVALI :-)
 
Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz