Adventní charitativní koncerty
Adventní charitativní koncerty Již tři roky pořádá Nadační fond Hanky Kynychové ADVENTNÍ CHARITATIVNÍ KONCERTY v mětech, kde se nachází dětské domovy zapojené do projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou. Realizace adventní charitativních koncertů probíhá ve spolupráci s daným (vybraným) dětským domovem. Součástní programu jsou nejen pěvecká a tančení vystoupení hvězd českého hudebního a tanečního nebe, ale také vystoupení dětí z dětských domovů. Děti vystupují s choreografiemi a skladbami z projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou.

Tradice charitativních koncertů byla započata v září 2010, kdy se Hanka Kynychová rozhodla uspořádat velký charitativní koncert v Praze na Štvanici. Na tento charitativní koncert, který podpořili kromě jiných taková jména, jako Leona Machálková, Jitka Zelenková, Honza Musil či David Deyl a další, slavil velký úspěch. Na něj pak navázaly ADVENTNÍ CHARITATIVNÍ KONCERTY téhož roku v Humpolci, Tišnově, Staňkově a v Uherském Ostrohu.

V roce 2011 se pak ADVENTNÍ CHARITATIVNÍ KONCERTY konaly v Tišnově a Humpolci.

Smyslem ADVENTNÍCH CHARITATIVNÍCH KONCERTŮ je ukázat ve městě, kde se dětský domov nachází, že děti v něm žijící, jsou šikovné, talentované, a že stojí za to je podpořit. Koncerty zpravidla podporují tamější podnikatelé či fyzické osoby. Výtěžek ze vstupného je věnován výhradně dětskému domovu na jeho účast v příštím ročníku projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou.

Nechte se i vy vtáhnout do předvánoční atmosféry a přijďte podpořit svým potleskem talentované děti z dětského domova ve vašem městě či regionu! Aktuální termíny pro rok 2012 sledujte v rurice aktuality na podzim roku 2012. Chcete-li adventní koncerty podpořit, více informací zjistíte zde.

Adventní charitativní koncerty