Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz
Zhlédněte největší taneční show dětských domovů!
Na 400 dětí z dětských domovů promění 13. listopadu 2010 Kongresové centrum Praha v jeden obrovský taneční parket. Odstartuje zde 3. ročník finálových závodů charitativního projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou.


„Posláním tohoto celoročního sportovního charitativního projektu je umožnit dětem z dětských domovů vystoupit ze svých vlastních stínů, vzbudit v nich touhu a možnost zdokonalovat se ve svém talentu a ukázat, že v životě není nic bez poctivého tréninku a úsilí," vysvětlila autorka projektu a předsedkyně sdružení Dětské domovy v pohybu Hanka Kynychová.

Před zraky odborné poroty, známých osobností TV Nova a přihlížejících diváků zúročí děti z dětských domovů od Chebska až po Beskydy celoroční dřinu v podobě nácviků jednotlivých soutěžních disciplín - aerobik, hip hop, břišní tance, muzikál a zpěv. Zhlédnout originální taneční choreografie a muzikálová vystoupení může každý - akce je veřejnosti přístupná a děti budou vděčné za hojnou účast.

Již podruhé se role moderátora finálové soboty úspěšného projektu zhostí populární Honza Musil. Hudební fanoušky určitě potěší vystoupení Gipsy.cz, Davida Deyla, superstar Zbyňka Drdy, Jana Bendiga, Vlasty Horvátha, Madaleny Joao či zpěvaček z muzikálu Děti ráje v čele s Míšou Noskovou či operní pěvkyně Andrey Kalivodové.

„Do projektu se hlásí především dětské domovy, kterým záleží na tom, aby se děti věnovaly sportu, tanci a zpěvu a rozvíjely se v nich na téměř profesionální úrovni. Některé domovy jsou v projektu zapojeny již třetím rokem, máme ale také pět nováčků," vysvětluje Hanka Kynychová.

U zrodu projektu stály televize Nova a Nadace Nova, které velmi významně podporují i letošní ročník. Nezapomenutelným zážitkem se pro všechny děti stávají setkání s tvářemi, známými z pořadů a seriálů TV Nova. Populární osobnosti, které jsou patrony jednotlivých domovů, děti podporují v průběhu soustředění a hlavně celého finálového dne.
„Hejbu se ráda a s Hankou Kynychovou dvojnásob! Nově se podařilo z této akce udělat tradici, při které děti z dětských domovů podávají rok od roku lepší výkony, počet účastníků prudce stoupá a tím i sportovní nadšení a zdravá soutěživost. Pro mě osobně je navíc už tradicí i to, že ‘moje‘ děti z dětského domova Severní terasy z Ústí nad Labem každoročně stojí na stupních vítězů...," dodává Markéta Fialová, moderátorka Televizních novin TV Nova.

Letos se všichni můžeme těšit na patronství Karla Voříška, Markéty Fialové a Kristiny Kloubkové z Televizních novin, Petra Vágnera, Lenky Zahradnické a Martina Holce z Ordinace v růžové zahradě 2, Lucie Benešové a Šárky Ullrichové z populárního seriálu Ulice, Ivety Kořínkové, Aleše Lehkého a Pavla Svobody ze Snídaně s Novou a další zajímavé tváře TV Nova. Chybět nebude například Jiří Babica z Babicových dobrot, Michal Jančařík, moderátor Počasí nebo Mirek Vaňura z pořadu 112 v ohrožení života.

„Jsem rád, že se tohoto projektu mohu zúčastnit, a pomoci tak zviditelnit děti, které mají zájem a snahu něčeho dosáhnout," uvádí jeden z nejoblíbenějších patronů, záchranář z Ordinace v růžové zahradě Petr Vágner.

Co by byla smysluplná a pestrým programem nabitá akce bez diváků? Sdružení Dětské domovy v pohybu proto srdečně zve každého, komu není lhostejný osud dětí z dětských domovů a uvědomuje si, že právě potlesk za odvedenou dřinu je pro ně tou největší odměnou.


 
Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz