Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz
Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou finišuje!
Již tento víkend (8.-9.11.) vyvrcholí velkolepý dobročinný projekt známé cvičitelky Hanky Kynychové a televize Nova. Děti a mládež z dětských domovů se sjedou do sportovní haly AC Sparta Praha, aby změřili své síly v disciplínách jako je aerobik, hip hop, břišní tanec, ale soutěžit budou i zpěváci a muzikanti s hudebními nástroji.


„Cílem projektu je umožnit dětem z dětských domovů naučit se moderní formy sportovních disciplín, protože děti z DD nemají možnost, aby je k volnočasovým aktivitám směrovaly jejich rodiny a ukázaly jim cestu k výběru zájmových kroužků. V normálních rodinách je to běžné," popisuje Hanka Kynychová hlavní cíl projektu, který má nejen sportovní, ale i sociální rozměr.

Talentované děti mohou díky projektu pochopit, že sport se jim může stát i zaměstnáním, že mohou jít studovat FTVS, konzervatoř, a že jejich cesty k profesionálnímu sportu a činnosti jsou jim otevřené.

Přijďte fandit dětem!
Velkého sportovního finále se zúčastní 33 týmů z dětských domovů z celé ČR. Každý tým bude podporovat známá tvář z TV Nova, která bude zároveň i jejich patronem. Finálový program je přístupný veřejnosti a začíná 8. a 9. listopadu 2008 od 13 hod ve sportovní hale AC Sparta Praha, Nad Královskou oborou 51, Praha - Letná. Vstupné je dobrovolné, vybraný finanční výtěžek si odveze vítězný dětský domov. Součástí doprovodného programu vystoupí například Tereza Zelinková se skupinou Za 5 dvanáct, Michal Hudček nebo Lenka Hornová s Gábinou Partyšovou. Sobotní klání bude moderovat dvojice Ondřej Brzobohatý a Michal Sochor, v neděli bude akci moderovat Ljuba Krbová.


 
Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz