Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz
Hanka Kynychová pomůže dětem z Jihlavské nemocnice
Hanka Kynychová pomůže dětem z Jihlavské nemocniceO Hance je známé, že ráda podporuje dobročinné projekty, které mají za cíl pomoci potřebným, zejména dětem. Sama je patronkou občanského sdružení Dětské domovy v pohybu, vystupuje na různých charitativních akcích, v září (20.9.) podpoří svojí účastí na sportovní akci dětské oddělení Jihlavské nemocnice.


"Cvič s Hankou a pomůžeš dětem", to je slogan pro projekt sportovního odpoledne s Hankou Kynychovou, které se odehraje v sobotu 20. září v hotelu Vivaldi v obci Rančířov u Jihlavy. "Pozvání organizátorů jsem ráda přijala, protože vítěžek z akce je určen na dobrou věc. Pobyt v nemocnici není příjemný nikomu z nás, o to horší je situace, pokud je pacientem dítě," říká Hanka Kynychová. Projekt vznikl s cílem materiální podpory dětského oddělení Jihlavské nemocnice. "Neklademe si za cíl získání milionových částek na nákup komplikovaných přístrojů, ale naším cílem je zajištění zdánlivě základních prvků vybavení nemocnice, které pomohou zpříjemnit pobyt a zvýšit pohodu malých pacientů a tím snad urychlit i jejich uzdravení," přiblížil cíle projektu Zdeněk Hink, hlavní organizátor akce.

V rámci sportovního odpoledne si budou moci všichni příchozí zacvičit s vynikající českou lektorkou a vícemistryní ČR v aerobiku Hankou Kynychovou. Pro každého cvičícího bude připravena karimatka a sportovní nápoj. První hodinu bude Hanka předcvičovat sestavu aerobiku, po které bude následovat cca. 20-ti minutová pauza, následovaná hodinou cvičení Pilates. V rámci akce bude možné využít saunu a bazén v hotelu Vivaldi."Těším se na všechny, kdo svojí účastí podpoří dobroou věc a navíc si zdravým pohybem protáhnou své tělo," vzkazuje s úsměvem energická Hanka Kynychová.


 
Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz