Jubilejní 10. taneční show dětí z dětských domovů je tady!!!
Jubilejní 10. taneční show dětí z dětských domovů je tady!!!Už po desáté známá cvičitelka Hanka Kynychová roztančí děti z dětských domovů prostřednictvím finálové taneční show Hejbejt se a zpívejte! Těšit se můžete nejen na jedinečné taneční výkony dětí z dětských domovů, ale také na spoustu známých osobností ze světa českého a slovenského showbyznysu.

Prioritou Nadačního fondu Hanky Kynychové jsou pozitivní emoce a zážitky, které chceme vnést do životů dětí bez rodin, proto nerozdáváme hodnotné a finanční dary. Odměnou pro děti bude potlesk, medaile a mnoho zážitků a zkušeností.

Choreografie pro děti v letoším roce připravili Hanka Kynychová, Filip Jankovič, Marek Dědík (StarDance) a Radek Fišer. O hudební nastudování kategorie Muzikál se starají Petra Doležalová a Jan Hönig.
Přijďte i vy podpořit děti svým potleskem. A nezapomeňte, že pomáhat je normální!

Sledujte nás na našem Facebooku ;-)

Jubilejní 10. taneční show dětí z dětských domovů je tady!!!