Mirakulum v pohybu s Hankou Kynychovou
Mirakulum v pohybu s Hankou Kynychovou Mirakulum v pohybu s Hankou Kynychovou aneb 10. narozeniny oblíbeného tanečního projektu pro děti z dětských domovů Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou!

Sobota 21. 5. 2016

Park Mirakulum - Topolová 629, Milovice
www.mirakulum.cz

Zábavný den plný pohybu určený dětem, teenagerům a jejich rodičům. V rámci programu vystoupí známé osobnosti v čele s New Element, Pink Angels, Lollipopz. Děti z dětských domovů vystoupí svými tanečními vystoupeními z projektu Hejbejte se a zpívejte. Těšit se můžete také na lektory zpěvu z tohoto oblíbeného projektu Petru Doležalovou a Honzu Höniga.

Děti se také mohou těšit na cvičení s Hankou Kynychovou a bohatý doprovodný program v prostoru celého parku Mirakulum.

Moderuje Jana Adamcová
.

V rámci programu bude oficiálně zahájen jubilejní 10. ročník charitativního tanečního projektu Hejbejte se a zpívejte, který pořádá pro děti z dětských domovů Nadační fond Hanky Kynychové.

Aktuality o programu Mirakulum v pohybu s Hankou Kynychovou můžete sledovat na FB Nadační fond Hanky Kynychové nebo ZDE

Informace o vstupném naleznete ZDE.
Park Mirakulum věnuje tento den 10% ze vstupného Nadačnímu fondu Hanky Kynychové.

Mirakulum v pohybu s Hankou Kynychovou