Hejbejte se: Letní soustředění opět v Praze
Hejbejte se: Letní soustředění opět v PrazeGrand Hotel Evropa se stal partnerem 7. ročníku projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychvovu! Děti z dětských domovů tak opět poznají krásy Prahy a užijí si tak trochu jiné prázdniny. Kromě toho na ně čekají oblíbené soutěžní taneční disciplíny, které budou pilně trénovat pod vedením profesionálních lektorů.

Grand Hotel Evropa opět partnerem Nadačního fondu Hanky Kynychové!

Grand Hotel Evropa (Václavské nám., Praha 1) se stal partnerem 7. ročníku charitativního projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou! Děkujeme!!!

Děti budou již druhým rokem ubytovány v tomto nádherném prostoru historického secesního hotelu, kde pobýval T. G. Masaryk!

Tréninky budou probíhat v prostorách Fitness clubu Hanky Kynychové

Termíny letního soustředění:
I. turnus - 21. 7. - 28. 7.
II. turnus - 28. 7. - 2. 8.
III. turnus - 4. 8. - 9. 8.
IV. turnus - 11. 8. - 16. 8.

Těšíme se na všechny přihlášené dětské domovy!

V případě zájmu o zapojení do našeho projektu neváhejte kontaktovat Mgr. Kateřinu Fingralovou - fingralova@email.cz, tel.: +420 607185011.

Hejbejte se: Letní soustředění opět v Praze