Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz
Sedmý ročník Hejbejte se a zpívejte? BUDE!
Sedmý ročník Hejbejte se a zpívejte? BUDE! 

Je pomalu konec března. Březen je pro mě období, kdy opět začínám velmi intenzivně myslet na práci s dětmi v dětských domovech. Ptáte se proč právě tento měsíc? Protože březen je měsíc, kdy jsme si před několika lety zvykli vyhlašovat nový ročník charitativního projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou.Takže v březnu se nám začínají ozývat tety a ředitelé, jak to vypadá s dalším, v pořadí letos již sedmým ročníkem.



Čekání na zázrak aneb zázraky se dějí

Ještě začátkem roku jsem si myslela, že se musí stát doslova zázrak, abych od někoho získala finanční dar a mohla jsem společně se svými kolegy začít makat na přípravě oblíbené sportovně tanečního soutěžního projektu  pro děti z dětských domovů.

 

Světe div se, ten zázrak se stal! Potkala jsem duševně krásné lidi. Je moc hezké vědět, že v této nelehké, sobecké a závistivé době jsou lidé, kteří myslí nejen na sebe, ale i na ostatní.

 


Mecenášem mé další činnosti, kterou dělám s láskou a ze svého vnitřního přesvědčení,  pro děti z dětských domovů, se stal pan Karel Janeček. A já tak mohu potvrdit slova, kterými jsem se zavázala večer 26. 11. 2012, na konci finálových závodů šestého ročníku „hejbacího" projektu v klubu Sasazu. Tehdy jsem dětem, tetám, ředitelům a i svému týmu slíbila, že sedmý ročník bude. Moderátorka Miluška Bittnerová tehdy pronesla památečnou větu: „Šestý ročník umřel a sedmý ročník se narodil. Ať žije!" Jsem opravdu šťastná, že slova se stala skutečností.

 

Musím vám říct, že se mi skutečně ulevilo! Jsem zvyklá držet slova, a co slíbím, to splním. A tak jsem se bála, že sedmý ročník nezorganizuji a tím pádem nedodržím svoje slovo.

 


Těším se opět na společně prožitý další rok se všemi domovy, které se do projektu přihlásí a také na svůj tým, bez kterého by Nadační fond Hanky Kynychové nemohl fungovat.

 

Na závěr bych touto cestou chtěla poděkovat dětskému domovu v Duchově, který je v projektu již třetím rokem a mluvil o nás tak intenzivně a pozitivně, že se jejich slova dostala až k panu Karlu Janečkovi...... Děkuji!

 

Tak, a jdeme se pustit do práce :-)

Vaše Hanka Kynychová


Sedmý ročník Hejbejte se a zpívejte? BUDE!
 
Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz