Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz
Holky z Kroměříže křtily rádio
Holky z Kroměříže křtily rádio

Kroměřížsko dostalo dárek:vysílá Rádio Kroměříž
Každý den jsme si blíž! V tomto duchu ohlásilo svůj velký start nové a nadějné regionální rádio - Rádio Kroměříž, které začalo vysílat v magický den a v magický čas 12. 12. 2012 ve 12 hodin a 12 minut. V tento den tak Kroměřížsko „dostalo svůj dárek".



Samotnému spuštění Rádia Kroměříž, které sídlí v prostorách kroměřížského Domu kultury, respektive tamní Restaurace a kavárny Scéna, navíc předcházel bohatý kulturní program, na kterém vystoupily známé osobnosti z regionu. Mezi nimi nechyběla Alžběta Kolečkářová, finalistka Československé Superstar, Kroměřížanka Hanka Kynychová, specialistka na aerobik, nebo finalista Československo má Talent, holešovská skupina Segment. V rámci programu vystoupily také dívky z Dětského domova Kroměříž, které jsou již pátým rokem zapojenny do charitativího projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou.

 

Přesně dvanáct minut po poledni pak vypukla velkolepá akce, která rozšířila regionální mediální pole o Rádio Kroměříž.  „Řada nových posluchačů a mých přátel se mě hned po spuštění ptalo, o čem bude Rádio Kroměříž, proč jsme ho vůbec založili, kde si ho naladím?", řekl moderátor nového Rádia Kroměříž Mirek Karásek v den startu Rádia Kroměříž.

 

Odpovědi na tyto věcné otázky nejlépe zformuluje producent celého Rádia Kroměříž Lukáš Veselý. „Rádio Kroměříž, kde jsme si blíž, je hlavně o Kroměřížsku.  Stále je tu mezera na trhu, kterou chceme vyplnit. Ať už běžnými informacemi z našeho regionu, tak kulturními a společenskými akcemi, na které zveme a které sami pořádáme. Rádio je hlavně o muzice a na Rádiu Kroměříž se najde každý posluchač. Hrajeme 80. a 90. léta a to nejlepší ze současnosti. Muzika se musí líbit, a proto jsou songy pečlivě vybírány dle profilu posluchače, který se může zapojit do vysílání, nebo se jen podívat, jak se tato práce dělá. Nic neskrýváme, vždyť jsme si blíž", řekl Lukáš Veselý. 

 

Rádio Kroměříž je mimo jiné unikátní tím, že vysílá z proskleného studia, kde uvidíte moderátory a zprávaře v akci, přímo jak naživo mluví do vysílání, ale také zde můžete potkat zajímavé osobnosti a VIP hosty. Připravuje nejen běžné zpravodajství z regionu, ale také postupně vytvoří originální pořady, rubriky a dokonce reality show, které se budou týkat Kroměřížska.

 

A kde si Rádio Kroměříž naladíte? Na internetových stránkách http://www.kynychova-nadace.cz/www.RadioKromeriz.cz, kde najdete i kompletní informace o Rádiu Kroměříž.


Holky z Kroměříže křtily rádio
 
Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz