Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz
Hejbejte se a zpívejte: Průběh projektu
Hejbejte se a zpívejte: Průběh projektuV současné době obsahuje projekt Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou sedm soutěžních disciplín (Aerobik Mini, Aerobik Kadet, Aerobik Junior, Street dance, Latino dance, Muzikál a MTV dance) pro všechny věkové skupiny (děti mohou soutěžit už od svých 4 let až do své plnoletosti, pokud jsou stále v DD kvůli studiu, mohou závodit až do svých 26let).


Rok 2015 - 9. ročník Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou

Hlavní nácviky sestav jednotlivých kategorií se budou letos již šestým rokem odehrávat na společném letním soustředění, kde se postupně vystřídají všechny zúčastněné dětské domovy. Soustředění se uskuteční v Praze v prostorách Fitness clubu Hanky Kynychové. Již v roce 2009 jsme se rozhodli uspořádat letní soustředění proto, protože chceme, aby děti měly možnost více proniknout do tajů disciplín, do kterých se zapojí. A také proto, abychom strávili s dětmi více času a lépe se vzájemně poznali. Soustředění probíhá v červenci a srpnu.

V říjnu  proběhne další tří denní soustředění postupně se všemi dětmi. Soustředění probíhá opět ve Fitness clubu Hanky Kynychové. Smyslem soustředění je předvedení  choreografií v závěrečné podobě a složení závodníků (na letní soustředění mohu jet pouze zástupci z jednotlivých týmů).Kategorie Muzikál si již trénuje zpěv s mikroporty + choreografii. Ostatní kategorie dolaďují detaily, kostýmy či případné rekvizity.

Závěrečná finálová taneční show ve výše uvedených disciplínách proběhne v  druhé polovině listopadu 2015 v Praze. Dopoledne se utkají týmy ve Finále a odpoledne v SuperFinále. Závody probíhají za účasti veřejnosti a velkých osobností (Dara Rolins, Václav Neckář, Simona Krainová, Tereza Brodská, Karel Janeček, Leoš Mareš, Kateřina Neumannová, Roman Šeberle, Petr Vágner a další), součástí je i bohatý doprovodný program (zpěváci, herci, taneční  skupiny apod.). Porota je složena z profesionálních tenečníků, herců, zpěváků, sportoců, producentů apod. (Zdeněk Barták, Karel Vágner, Jakub Strakoš, Helena Jarkovská, Braňo Polák, ....).


Akce pravidelně moderují moderátoři jako Miluše Bittnerová, Petr Vágner, Markéta Mayerová a další.


Hejbejte se a zpívejte: Průběh projektu
 
Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz