Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz
Děti z dětského domova vystoupily v muzikálu Děti ráje
Děti z dětského domova vystoupily v muzikálu Děti rájeV sklonku loňského roku vystoupil během představení oblíbeného muzikálu Děti ráje na jevišti také tým dětí z Dětského domova Tišnov. Tento jedinečný zážitek před zaplněným hledištěm si děti doslova „vydřely" jako vítězové projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou cvičitelky Hanky Kynychové.


V rámci tohoto projektu totiž celý rok trénovaly, aby se v polovině listopadu utkaly s dalšími týmy z 24 dětských domovů po celé republice. V kategorii Muzikál tišnovští zvítězili už loni, a tak se na jevišti pražské GOJA Music Hall objevili už podruhé. Tentokrát proto dostali ještě větší prostor a v rámci představení si se skutečnými herci a zpěváky zazpívali a zatancovali i tzv. medley složenou z nejoblíbenějších písniček muzikálu. Choreografii, se kterou zvítězili v projektu, pak sami předvedli při písničce Céčka po boku hlavních představitelů Martina Zounara a Míši Sejnové.

Po skončení představení pak sama Hanka Kynychová poděkovala před plným hledištěm zpěvákům a tanečníkům Míše Noskové, Petře Parvoničové, Bořku Slezáčkovi, Míše Sejnové, Braňu Polákovi, Radku Fišerovi, Zdeňce Pijanové, Davidu Maulemu, Martině Fantové, Kláře Kočárkové a dalším, kteří se celoročně podíleli bez nároku na honorář na charitativních projektech podporujících děti z dětských domovů, jež cvičitelka organizuje.

Děti z jihomoravského dětského domova si i tentokrát atmosféru jeviště a zákulisí jednoho z nejoblíbenějších muzikálů současnosti moc užily a rozhodně se prý v rámci projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou pokusí dostat na muzikálové jeviště i potřetí.
Držíme jim palce.

FOTO zde>>>
 
Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz